tiistai 25. kesäkuuta 2013

Geishojen inspiroimaa- holkkihihainen pusero

Facebookin kangaskirpputorit ovat hieno lisä tavallisille nettikangaskaupoille. Reilu viikko sitten vastaan tuli kangas, joka minusta näytti oikein ihanalle. Ostin sen ja pian postilaatikossa oli mukava paketti odottamassa. 


 Kangas on Stenzon jerseytä, vaaleaa hieman harmahtavaa pohjasävyltään. Jonkin aikaa mietin mitä kankaasta ompelisin. Mekko olisi voinut olla oikein kaunis, mutta päädyin silti t-paitaan, johon halusin hieman jotain erilaista. Netin saumanvara ryhmästä sainkin apua ja tein kaavan holkkihihaiselle puserolle, jonka niskaan tein pienen halkion ja kiinnitin vielä nepparin. Kaavan pohjana käytin summer basic- kaavaa.Päällä ollessa puseron hihat laskeutuvat hieman olkavarren päälle. Hihat olisivat voineet laskeutua enemmänkin, jostain toisesta kankaasta lopputulos olisi varmasti ollut erilainen.


Puserosta tuli oikein mukava päällä. Olisin voinut tehdä hieman pienemmän koon, koska kangas joustaa todella paljon, mutta tämä on sellainen mukavuuspusero.  Pääntien resoriksi valitsin valkoisen kirkastamaan lopputulosta. Tikkaukset tein myös valkoisella langalla.

Kankaan painokuvio ei ole ihan täydellinen, mutta en ole minäkään.


1 kommentti: