torstai 26. syyskuuta 2013

Le petit sac...

Pidän Ranskasta ja Pariisista ja kaikesta mikä liittyy ranskalaisiin. Facebookin kankaiden myyntiryhmässä ihastuin aivan heti tähän kankaaseen. Hinta oli hieman korkea, mutta pakkohan se oli saada. Ensin ajattelin ompelevani siitä tyynynpäällisen, mutta lopulta kangas päätyikin laukuksi. 

Moi, je suis tres contente... Kielitaito on hieman ruosteessa, joten pahoittelut kirjoitusvirheistä. Tässä kuitenkin laukkuni.
Mon petit sac.Laukun kehykset on jälleen kerran ostettu Sinellistä. Nämä ovat ommeltavat, joten hetken sai ompeleita tehdä ennen kuin laukku valmistui. Olkahihnasta halusin tällä kerralla tehdä säädettävän, jotta laukku olisi monikäyttöisempi ja koska tyttäreni sanoi haluavansa käyttää sitä myös.

 Paikallisesta ompelutarvikeliikkeestä en kuitenkaan sopivaa osaa löytänyt. Hetken mietittyäni kierrätin sopivan kokoisen osan vanhoista rintaliiveistäni. Laukun toiselle sivulle ompelin taskun nepparikiinnityksellä. Ajattelin säilyttää siinä puhelintani tai avaimiani.
Laukun vuorikankaaksi valitsin harmaa-valkoisen pilkkupuuvillan, jonka olin ostanut Eurokankaasta jo aiemmin.

Tämä projekti oli oikein hauska. Seuraavat laukut joudun varmaankin ompelemaan lahjoiksi. Mies jo hieman ihmetteli miten ehdin kaikkia ompelemiani laukkujani käyttämään...


Kiva kun vierailit!

Minta

4 kommenttia: