maanantai 16. syyskuuta 2013

Kauno pikkuinen ja Modan ruttuinen rusettipipo

Ihastuin Metsolan Kauno pikkuinen kankaaseen ja päätin ommella siitä tunikan tyttärelleni. Ainoa miinuspuoli on tekstin koko, mutta toisaalta se on myös sen kiinnostavampi puoli. Näin yhteen vaatteeseen mahtuu paljon teksiä.

Kaavana käytin jälleen kerran Princess tunikaa (ottobre), jonka olen hyväksi havainnut. Olen tehnyt muutaman muokkauksen kaavaan, helma on hieman kaventunut ja pidentynyt. Hihan suihin ompelin kuminauhakujat ja kaula-aukolle resorin.Tytär ainakin ihastui ja tänään tunika pääsee kaverin synttäreille juhlavaatteeksi valkoisten sukkahousujen ja mustien balleriinojen kera.


Lisäksi ompelin taannoin ensimmäisen ja ehkä viimeisen Modan ruttupipon. Ei sujunut aivan kuten kuvittelin. Omassa päässäni pipo näytti hassulta. Tyttärelle se onneksi sopi. Koristeeksi ompelin keltaisen rusetin. Pipo mahtuu onneksi pyöräilykypärän alle. Käytännöllisyys ja mukavuus kun on tyttäreni vaatevalintojen kriteeri numero 1.Kiva kun kävit!

4 kommenttia:

  1. Kaverit olivat innolla lukeneet tekstejä mekkotunikasta. Koulussa on kivaa -teksti herätti hilpeyttä. Taisi olla ihan onnistunut mekko.

    VastaaPoista
  2. Kiitos : ). Onneksi pipo tosiaan istui neidin päähän paremmin kuin omaani.

    VastaaPoista