torstai 8. elokuuta 2013

Pitkä kuuma kesä...

Tänä kesänä on saanut nauttia hyvistä lomailu- ja oloilusäistä. Jotain on tullut myös ommeltua, mutta bloggaaminen on jäänyt vähemmälle. Tähän postaukseen laitan kuvia ompeluksista ja lomastamme.Tähän käpyseltä tilattuun Avaruuskunta kankaaseen ihastui meillä koko perhe. Tilasin sitä harmillisesti vain 60 cm. Pienellä suunnittelulla ja muiden kankaiden hyödyntämisellä sain tehtyä siitä kummallekin lapselle mieluisaa päällepuettavaa. Tämä kangas keräsi myös lomalla paljon ihastuneita katseita. Kiitos sinulle suunnittelija : )


Mekon kanssa tein jo aiemmin easy piece-housut. Sopivat oikein hyvin mielestäni tähän kokonaisuuteen.Tytölle tein samalla kaavalla kuin tuo edellinen mekkotunika kesän juhliin sopivaa päällepantavaa. Sivusaumoissa on taskut ja kengännauha vyönä. Talvella tämä menee hyvin pitkähihaisen ja farkkujen parina koulussa.Keväällä ompelin hihattoman topin ja samasta kankaasta leggarit. Pidän tästä Nanson raitatrikoosta. Harmi, että koko pala tuli jo ommeltua.Kesällä tarvitaan t-paitoja. Tällaiset syntyivät liikennemerkki-trikoosta.Oi kekkonen... hurahdinpa minäkin tuohon kankaaseen. Onneksi tilasin sitä tarpeeksi ja ompelin meile kaikille omat kekkospaidat. Tykätään...


Tästä kankaasta tulen muistamaan tämän kesän.


Huppupyyhe, vihdoinkin tehty. Tyttäreni on jo pitkään toivonut omaa huppupyyhettä. Valitettavasti kaupoissa on myytävänä vain yksi koko, sellainen liian pieni. Tämä ralliraita-kangas on odottanut myös käyttöä. Joustofroteisena se imee hyvin kosteutta. Vanhan huppupyyhkeen avulla leikkasin palat tähän pyyhkeeseen. Kainaloihin laitoin nepparit. Nyt pyyhe on samalla eräänlainen kylpytakki.Maksimekon tein täsät ihanan värikkäästä kankaasta. Se on tällä hetkelläkin tytön päällä.Tässä siis hieman meidän kesätunnelmia. 
Yritän jatkossa olla aktiivisempi bloggaaja. 
Kiitos teille jotka olitte jättäneet ihania kommentteja.

Vielä on kesää jäljellä.


2 kommenttia: